Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ (αδημοσίευτη) ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΚΟΓΙΑ, πριν την αυτοκτονία... τα λέει όλα! (Video)

Από την σοκαρισμένη συντακτική ομάδα του e-Volos.gr, στη μνήμη του προέδρου της ΟΕΒΕΜ, δημοσιεύεται:

Δημοσίευση - αποκάλυψη - παρέμβαση του Διευθυντή του e-Volos.gr Αντώνη Κουμιώτη

Είναι ξημερώματα Κυριακής των Βαΐων. Δεν μου κολλάει ύπνος. Μόνο λίγες ώρες πριν, ο Κώστας, μου είπαν, "έφυγε". Μούδιασα. Και απόρησα! Επιδεινώθηκε η κατάσταση της υγείας του; Όχι, μου είπαν και πάλι, πήγαινε καλύτερα. Δεν τον έσκιαζαν αυτά τον Κόγια.

Αναπαράγω ξανά και ξανά, με μανία, το βίντεο, που από σήμερα θα βλέπετε όλοι σας. Είναι η τελευταία, αδημοσίευτη, συνέντευξη, που έδωσε στο e-Volos.gr! Από μέρα σε μέρα θα έπαιζε και όπως κάθε δημοσίευση, με πρωταγωνιστή τον Κόγια, θα ήταν "βάλσαμο" στις ψυχές των ταλαιπωρημένων. Τους εξέφραζε. Γίνονταν ένα μαζί τους. Ίσως, γιατί, αν και συνδικαλιστής, σε αντίθεση με μερικούς από δαύτους, ο Κώστας ήταν και ο ίδιος ταλαιπωρημένος. Ως πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων (ΟΕΒΕΜ), διεκδικητικός και ως πρόεδρος των περιπτεριούχων Μαγνησίας, αγανακτισμένος. Ναι, αυτό ήταν ο Κώστας Κόγιας, ένας αγανακτισμένος άνθρωπος, που ίσως βαρέθηκε να είναι μονίμως τσαντισμένος!

Σε αυτή, την τελευταία του συνέντευξη, φαίνεται απογοητευμένος. Θέλει να τρέξει, να προσφέρει, να διεκδικήσει και όμως... οι δυνάμεις του, είναι φανερό, έχουν αρχίσει να τον εγκαταλείπουν.

Συνεχίζω να αναπαράγω το βιντεο. Το στομάχι μου δένεται κόμπος. Θυμώνω μαζί του. Γιατί ήταν εκείνος που έλεγε ότι "δεν πρόκειται να χαριστούμε σε κανέναν". Ήταν εκείνος, ο "θεότρελος", που πήγε περπατώντας από τον Βόλο μέχρι την Αθήνα και τη Βουλή, για να στείλει παγκοσμίως το μήνυμα. Και τα κατάφερε. Έψαξαν και τον βρήκαν όλα τα διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία. Έλαβαν το μήνυμα και το μεταλαμπάδευσαν σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Και καμάρωνε. Και πείσμωνε για την συνέχεια. Και όμως...

Και όμως... ο Κώστας Κόγιας, φανερά αηδιασμένος, "έφυγε".

Ίσως και να βαρέθηκε να είναι πλέον θυμωμένος. Ποιός ξέρει; Τα συμπεράσματα, αφού δείτε την συνέντευξη, δικά σας!

Καλή αντάμωση Κώστα

Υ.Γ.: Το βίντεο που ακολουθεί δημοσιεύεται, από την σοκαρισμένη Συντακτική Ομάδα του e-Volos.gr, στη μνήμη του και... "ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ!":